Blog

Det ar spartanskt att uppfatta sig forut Badu!

Det ar spartanskt att uppfatta sig forut Badu!

kungen denna recension det kommer att visas hur man borjar bruka webbplatsen, hur man korrekt anvander alla mojligheter pro dess funktionalitet.

Som med allihopa andra projekt, for att anlanda in kungen Badoo, maste du skrida genom en typ frank onlineregistreringsprocess. Det finns 2 anvandarvanliga val att valja mellan:

Vi foreslar att du overvager det forsta alternativet, darfor att nastan all idag inneha en blad antingen i ett eller annat socialt natverk. Onlineregistrering kommer att infalla via Latin Feels chatt VKontakte. Pro att inleda, klicka kungen knappen med analog post:

Varenda noga med att bevilja applikationen att anvanda dina data (oroa dig ej, resursen kommer ej att genomfora nagra olagliga atgarder pro din rakning – detta ar bara nodvandigt sa att killar och tjejer spartanskt kan skapa en sida forut sig sjalva):

Ett prat kommer att goras till din telefon, och anvandarens pensum ar att indicera de sista siffrorna i numret som samtalet gjordes fran i lampliga rutor:

Du kan gratuleras – du lyckades uppfatta dig kungen Badu gallande blott nagra minuter, och nu kan du till fullo approximera all funktioner gallande webbplatsen gallande ryska.

Profilfunktioner pa Badu

Pa Badu dejtingsajt ar det ytterst enkelt att uppfatta en ny profil, speciellt ifall du valjer att ga in via sociala natverk for detta avsikt, pro samtidigt importeras de bilder som redan fanns i det valda sociala natverket darifran!

Ifall du gar till din profil kommer du att kika detta (du kan dock stadse tillagga nya foton och videor):

Genast kan du begynna seriosa bekantskaper med personer som ar intressanta for dig. Ta dig tid att kika till att informationen i profilen ar fullkomlig. Allihopa har en “uppsyn blad” pa Badoo, fran vilken du kan effektuera alla nodvandiga manipulationer:

  • Goromal ifall syssla och utbildning
  • Position sa att andra projektdeltagare, nar de gar in kungen webbplatsen, forstar varenda du ar:

Personuppgifter ar samt alltid aktuella. Frageformularet utfor det mojligt forut andra brukare att bedoma dig som en potentiell van eller sjalsfrande:

Observera att du kan skrida till installningarna i genom att logga in pa Badu dating min blad genom att klicka gallande kugghjulet i topppanelen:

Badu webbplats funktioner

Badu-tjansten erbjuder otaliga mojligheter pro sina anvandare, medan antalet betalda funktioner inte ar sa stort jamfort med vissa andra projekt:

Utvecklarna har forsett en ingang med mobil-app och vem som helst kan ladda ner den. Det vill knysta, pa rak arm fran din profil kan du:

  • skrida till avsnittet dar du kan mota;
  • se vem som ar varda dig (land, stad och sa vidare);
  • titta pa inkommande meddelanden;
  • kika om nagon anvandare gillade dig (kanske det ar arme din vanskap borjar);
  • presentera de Badu-deltagare som du inneha lagt till i “Favoriter”;
  • kika besokare kungen din sida som letar efter Karlek och kommunikation;
  • Slutligen, ta en blick gallande din vanlista.

Forresten, intill in registrering far du automatiskt en Super Power som fallenhet i manga dagar, vilket utfor att du kan se de som gillar dig och ringa gemensamma nya vanner, granska vem som lagt till dig i favoriter, profilera “nej” i Dating spel, den forsta en omrade gallande Badoo i listan “Mina meddelanden”, formagan att bli osynlig.

Men samtidigt, glom inte information ifall dig jag. Forsok att skapa det sa komplett som mojligt. I den kan du indicera bade sadana torra siffror som kon, alder, civilstand och sa vidare, och konversera om dina hobbyer och passioner. I det arme fallet kommer valet av potentiella samtalspartner att vara mer exakt. Fran andra webbsajter jamfor Badoo positivt med narvaron fran en hop annorlunda funktioner. Har kan du inte enbart utvaxla meddelanden, utan aven bruka olika sokalternativ, vilket utan tvekan ar grymt behagligt. Och tack vare det avancerade autentiseringssystemet ar du garanterad omkring fullstandig forvissning under korrespondens.

Genom att klicka gallande “presentera kontakter” tillater du Badoo att importera dina vanners adresser fran din e-post. Kontaktinformation kommer att lagras odiskutabelt och kommer inte att delas med tredje part.

Badoo ar internationellt socialt natverk, fokuserat gallande natdejting. Brukare fran vilket land som helst gallande var planet kan protokollfora sig i det, darfor att tjansten stoder otaliga sprak. Enorma popularitet och hedersplatser i olika vitsord gor projektet attraktivt pro dem som vill hitta vanner, tatt och kara eller helt enkelt trevliga samtalspartners gratis.

Share with

Deja una respuesta

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hay productos en el carrito.