Blog

Jeg har l?nge undret mig pa, hvad grunden til det var

Jeg har l?nge undret mig pa, hvad grunden til det var

K?rlighedens endeligt

Sa snart jeg sa omsider modes inden fo aldeles date i kraft af en fra Tinder, eller inklusive alt fyrtarn siden Grindr, hvor bringer det mig ikke ogs sa meget fortsat.

Og eg fandt maske svaret som Eva Illouz’ Bibelen The End of Love – A Sociology of Negative Relations. Sociologiprofessoren beskriver noget, idet fa krammet pa andre sociologer har kastet sig sa systematisk over via sin forskning og sine litteratur: k?rlighedens endeligt.

Hun undersoger det, fruentimmer kalder negative relationer. Illouz skrivetoj: »Negative storrelsesforhold har slorede, uklare, udefinerede eller omstridte formal; ma har ingen skrevne regler for engagement og frigorelse og ingen eller lille straf fortil at belobe sig til fortrudt«.

I fuld bedrovet forbindelse er den ovrig gid et gysser fortil en selv plu li selvv?rd. Den sekund?r er ikke sandt et anerkendelsesv?rdigt legeme inden for sig bare. Det er maske grunden indtil, at nogen/noget som hels pludselig ghoster. Folkef?rd, man har skrevet inklusive, der bra forsvinder, unmatcher aldeles. Muligvi alligevel folkef?rd, man har modtes i kraft af i virkeligheden i lobet af en date.

Sli kan jeg hyppigt afsky mig inden fo Tinder eller Grindr, idet fuld andensorteringsvare der bliver stadig evalueret plu sammenlignet i kraft af andre. I lobet af Grindr pr?senteres brugere i n?rheden inden for et gitterv?rk af kvadratiske fotos bor typisk adr?tte, muskulose, konne, rolling, kroppe. I lobet af Tinder er det den ?stetiske fremvisning bor kroppe som 16:9-format.

Eg er smerteligt bevidst om, nar som helst eg er i lobet af forn?rm apps, hvad jeg er v?rd plu ikke sandt er v?rd. Hvor meget eg har adgang indtil, plu at det at formindske knap kun ville v?re til alt anelsesfuld og surrealistisk drom, der hvis blot vil afvandre mig stadig yderligere fatalistisk.

Eg er enten hot eller ikke i, attraktiv eller ikke ogs tiltr?kkend. Det samme er de andre fortil mig. Vi er ulegemliggjort, ikke ogs mere personer, alligevel billeder, der hurtigt bedommes, kasseres eller likes.

Flirter inden for metroen

Pa Tinder og Grindr er jeg inden for konstant biennale med andre sla op med. At jeg er fuld vare, der elektronskal optimeres og s?lges, sk?rper godt nok kravene oven i kobet mig bare: eg forsoger at brande mig alene inden fo Instagram, som eg henviser indtil i lobet af min tinderprofil. Jeg gar inden for fitnesscentret. Eg udv?lger det rette sig bekl?dning plu look i tilgif profilfotos. Jeg bekymrer mig over mine mindre gode gruppe plu min maves?k.

Jeg er alt handelsvare pa k?rlighedsmarkedet, der neda indtil mindste petitesse kan vurderes pr. proportion indtil andre varer plu brands. Eg kan hurtigt belobe sig til afvist og devalueret. Plu det tr?kker veksler pa psyken.

Maske er det saledes, eg tilbede at bilkorsel pr. metroen pr. Kobenhavn plu kaste blikke i lobet af p Bliv pГҐ hjemmesiden?ne opsig plu fa krammet pa fatal bagude. Som Metroen er folkef?rd ikke medierede af sted apps, men deres kroppe er forst via fortil mig.

Herti kan der skabes alt midlertidig forbindelse, dog nok at spor fuld kabelforbindelse, der er fuldkommen uforbindend og bare varer nogle metrostops udvikling. Plu det, at den sekund?r stiger af toget, indeholder ikke ogs nogen ordform fortil teaterkriti af sted mig.

Eg er pa det seneste begyndt at hypotetisk, at mit selvv?rd og eg merinofar yderligere ind af sted at ben?gte andre inden fo forn?rm apps, end sa snart jeg betalingsmodtager bifald til side andre inden fo dem. Det f?nomen kommer Eva Illouz folgelig ind pa, plu dame fremh?ver den tyske f?nomenolog Gunther Anders’ ide self-assertive freedom, defineret idet »en fritagelse, hvori du bekr?fter sig selv pa nippet til at negere eller negliger andre«.

Og sa er det muligvi alligevel bedre, at jeg sletter mine apps og i stedet prover at lancere fuld telefonsamtale inklusive ham den l?kre, og muligvi ganske vist korrekt sode, fyrtarn, der hvor siden korer pr. den samme tunnelban i hus fra arbejde?

Alligevel gor eg det i egenperson inden fo Tinder. Nar aldeles aftale omkring en date er fat at n?rme sig, glider jeg ofte af sted plu tr?kker mig. Jeg har ikke ogs energien til at ga pa alle ma dates, det foles alene bekvem at lade, som forudsat de vil modes plu starte et vitalitet sammen.

Share with

Deja una respuesta

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hay productos en el carrito.